Header

Szolgáltatásaink bemutatása

termékdíj

képviseljük a hatóság elött.

tovább

képviselet

engedélyeztetés

Hulladékgazdálkodási szakértői munkák.

tovább

hulladék

Hatékonyság

Termékdíjas folyamatok optimalizálása.

tovább

szakértői munkák

Szolgáltásaink

Hulladékgazdálkodással kapcsolatos engedélyeztetések és a tevékenység megkezdése elötti szakértői felmérésekben is számíthat ránk.

Több kisebb és nagyobb, valamint multi vállakozás számára is készítettünk már különböző engedélykérelmeket, támogattuk az engedélyezési folyamatokat eltérő hulladék szinteken (zöld lista, piros lista stb).

Szakértői tevékenységünket minden esetben az adott partnerre szabva egyedileg nyújtjuk a teljes folyamatot végig kísérve.

Szakmai megoldások atermékdíjban

Termékdíj

Képviselet

Teljes körű szakmai képviselet. Elkészítjük a termékdíjbevallását és kezeljük a szükséges termékdíjas nyilvántartást. Igény esetén pénzügyi képviseletet is ellátunk a termékdíjas kötlezettségek esetében.

...

Hulladék

Hulladék

Hulladékgazdálkodási szakértői munkáink a felméréstől az engedélyezésen át a felügyeletig terjednek. Hulladékos tevékenységeinél számíthat ránk a teljes folyamat során. Időszakos felülvizsgálatok elvégzését vállaljuk.

...

SAP

Termékdíjraktár

Egyedi termékdíjraktár rendszerek kialakítása, specifikálása SAP forrás adatok felhasználásával. Automatizált rendszer amely kiszolgálja a nagyvállati igényeket.

...