Header

Tartalomjegyzék

Termékdíjraktár a költségkímélő megoldás

Termékdíjraktárhoz szükséges program interfészekkel, kapcsolódva termelésiránytási vagy raktárrendszerekhez.

Termékdíjraktár nyilvántartása kizárólag elektronikus nyilvántartás mellett lehetséges. Az e-Termékdíj.hu Kft. Magyarország egyik legnagyobb ügyfélszámmal rendelkező termékdíjképviselő vállalkozásának szakemberei által kialakított informatikai meoldással támogatott megoldást ajánljuk Önöknek. A szakmai tudás garancia a megfelelő gyakorlathoz és a biztonságos raktár üzemeltetéshez. Egyedileg a megbízó rendszereihez igazított programunk rendelkezik több féle interfésszel a más rendeszerekből történő adatok átvételére, adatok exportálására. Használhat Ön bármilyen más rendszert (SAP, AXAPTA vagy bármi) a lényeg az, hogy a szükséges adattartalmat lehetőség van a megfelelő adatátadással a termékdíjraktár rendszerbe átvenni.

Az adatok export-import-átadás-átvétel funkciójával nem kell feleslegesen adatot többször rögzíteni és a hibák száma is minimalizálható. Válassza a mi a rendszerünket, hogy valós gazdasági előnyre tegyen szert a termédíjraktárral.

Mi teljeskörűen megoldjuk a termékdíjas kérdéseit és feladatait. e-Termékdíj.hu Kft. Tel: +36 1 201 4606 Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.